top of page
Soulboss Yoga & Soundscape (Presentation)-3.png

Soulboss yoga

- för dig som vill stärka självkänslan & relationen till dig själv

Lyssna medan du läser vidare ❤︎Låten skapar den känsla som Soulboss yoga vill förmedla.

Heart VoicesYavani

Yogan för din självkänsla

Yoga betyder förening, helhet, harmoni och balansen mellan kropp, själ och sinne. 

Soulboss Yoga är en yogaform där det handlar mer om att stärka kontakten med dig själv än vad det handlar om perfekta positioner eller intensiva träningspass. Soulboss Yoga handlar om din insida och att skapa utrymmet till att tycka om dig själv igen.

 

Under en klass kan du förvänta dig en blandning av enkla yogapositioner, andningsövningar och guidade stunder av närvaro & avslappning. 

Jag är din yogalärare & mindfulnessguide

Om vi inte har träffats tidigare så heter jag Frida Johansson och har arbetat som yogalärare sedan 2011.

När jag första gången ställde mig på en yogamatta så trodde jag att yogan främst var till för att göra mig vig och mjuk (och det kan den ju också göra) men efter många års erfarenhet har jag mognat i förståelsen att yoga framför allt berör oss på helt annat plan, om vi bara tillåter den.

Yoga kan stärka din självkänsla och kontakt.

Yoga kan få dig att älska din kropp. 

Yoga kan göra dig sann och modig.

Yoga kan stärka din kommunikation med dig själv och andra.

Mitt jobb är att med all respekt skapa utrymmet där du känner dig trygg nog att känna efter och våga vara den du är.

frida-soulboss-yoga-gotland-visby-2.png

"Det är inte vad du gör med din kropp som är det viktiga utan hur du är med din kropp. Hur är du med din kropp? Hur är relationen till din kropp?"

FRIDA JOHANSSON, SOULBOSS

Sommarens morgonyoga "special edition"

SoulBoss Yoga i Tallunden hela sommaren!!

 

Speciellt för i sommar är Soulboss trådlösa hörlurar (används på Soundscape).

INGEN ANNAN på Gotland erbjuder samma unika möjlighet!!
Nu kommer min röst närmare och omvärlden tystas lite. Det blir lättare för dig att "höra dig själv tänka och känna" och det blir lättare att hitta både koncentration och grundning. Hörlurarna lyfter verkligen yogan och gör den exklusiv!

Starta dina morgnar med att få kontakt med dig själv och din kropp. Här lägger du ribban för att få en härlig dag där du trivs med dig själv ❤︎

Mjuka enkla rörelser för att väcka kroppen på ett snällt sätt, men störst fokus ligger på det viktigaste av allt -> stärka kontakten med dig själv, och det uppnår vi genom guidad närvaro och stillsamma stunder.

 

Sommaryoga v26-32
 

När: varje mån, ons, fre och lör kl 08.00-09.00

Finns på plats: Yogamattor och Soulboss trådlösa hörlurar. Det enda du behöver ta med är dig själv och om det är något annat du känner att du behöver. Kanske en sjal att lägga för ansiktet i vilan? 

Drop in: 249 kr 

Erbjudande 1: Var 5e klass får du 20% rabatt 

Erbjudande 2: Delta på Soundscape efter yogan för endast 149 kr (värde 249 kr)

Betalning görs på plats via swish eller via faktura.

Morgonyogan är alltså kl 08.00 och efter det tar vi en kort paus innan det är dags för Soundscape kl 09.30. Däremellan hinner du ex ta en liten frukost i solen eller njuta av en skön promenad i parken. 

Vid dåligt väder ställs klassen in. Jag avgör det på morgonen och du meddelas via mejl samt i facebookgruppen 'Soulboss Sommar 24'.

Om en klass ställs in så erbjuds du istället möjligheten att delta på en Soundscape online samma tid för 149 kr. Bra va!? 

Så nu är det bara att boka upp sommarens alla lediga morgnar med Soulboss Yoga. 

Vi syns på klass!

Höstens yogakurser med inriktningar 

Soulboss har ett nytt och fräscht sätt att lägga upp yogakurser på.

Istället för att bara gå på kroppsliga erfarenheter eller mål så får du här välja mellan kurser som påverkar ditt liv i helhet.

Kurserna som finns att välja på är 'Självutveckling' och 'Stresshantering'.

  • I kursen 'Självutveckling' stärker vi balansen mellan kropp, själ och sinne genom reflektion, mindfulness och enkla yogarörelser (där fokus ligger på att justera och anpassa positionen utifrån den kropp du har). Den här kursen vill stärka dig
    Varje vecka fördjupar vi oss inom noga utvalda teman som ger dig möjlighet att utvecklas som person och hitta mer balans i vardagen.

 

  • I kursen 'Stresshantering' är målet att hjälpa dig skapa stunder av lugn och ro.
    Med hjälp av lugna och inkännande praktiker och mindfulness-tekniker får du regelbunden återhämtning och hitta tillbaka till din grundning. Även här har vi varje vecka noga utvalda teman som tillsammans ger dig möjligheter till att bearbeta din stress inifrån och ut. 

Dessutom vill Soulboss stärka gemenskapen och öppna upp för nya relationer med likasinnade som gärna pratar om samma saker. Igenkänningen hos de andra är en väldigt viktig aspekt till utveckling och kommer ge dig en känsla av att du inte är ensam. 

Utöver klasserna när vi ses så rekommenderas du också att föra en dagbok, så kallat journaling. Efter varje klass kan du få med dig frågor och övningar att jobba vidare med, och efter kursavslut har du då en otrolig resa att titta tillbaka på och övningar att ta med dig framåt i livet. 

Bokningen öppnar längre fram, och då kommer all info om dagar, tider och priser. 

Jag reserverar mig också för ev ändringar.

Soulboss Yoga & Soundscape (Presentation)-3.png

Soulboss yoga

bottom of page