top of page
photo-output.jpeg

Coaching för en god självkänsla
& stresshantering

Coaching med fokus på att

  • förstå och hantera dina känslor 

  • stärka ditt självförtroende

  • hantera stress och bygga upp en ny grund

  • förbättra dina relationer

  • hitta en mer kärleksfull relation till dig själv

  • ge dig perspektiv och lära av situationen

Första gången vi ses
- hej vem är du?

Under första sessionen får du berätta om dig själv och vad du vill ha ut av coachingen. 
Det är vanligt att vara nervös och obekväm, men det är också vanligt att lämna sessionen med en bättre känsla i kroppen.

Följande sessioner
- hur har det känts?

Vi pratar om din vardag och de situationer du stöter på. Här får du reflektera över tankar och beteenden samt möta de känslor som kommer upp. Du behöver inte planera samtalsämnen, utan vi tar det som det kommer.

Jag förklarar hur jag jobbar & skiljer mig från andra

Vanliga frågor & svar om Soulboss coaching

1. Vad är coaching? Soulboss coaching är en process där kunden blir • lyssnad på utan att dömas • stärkt i att hitta sin egen lösningar • erfaren inom känsloreglering Soulboss coaching stärker människan i sin vardag och i sitt liv samt rustar inför utmaningar och prövningar.

2. Vad kan coaching hjälpa mig med? • Förbättra självförtroende och självkänsla • Gå igenom jobbiga perioder i livet • Förbättra relationer • Hantera stress och oro • Hitta en sund balans mellan det du gör och den du är Du kan läsa mer längre ner på sidan.

3. Vad skiljer Soulboss coaching från annan coaching? Det jag ofta får höra är att min coaching är avslappnad och att det känns tryggt med mig, lite som att sitta med en god vän. Utöver det så ligger mest fokus på det som känns just nu, att släppa taget om ältande och oro (dåtid & framtid). Att stärka dig själv i nuet är det säkraste sättet till att bli stark i framtiden. Här jobbar vi inte heller med mål och hemläxor.

4. Vad kan jag förvänta mig av en coachingsession? En coachingsession varar i 60 minuter. Under sessionen kommer du få prata om det som känns aktuellt. Jag kommer att ställa frågor, ge perspektiv och erbjuda stöd och guidning. Du kommer få möjlighet att reflektera över dina tankar och känslor och att känna en ökad lätthet. Du behöver inte ha ett förberett samtalsämne utan vi tar det som det kommer.

5. Hur många sessioner behöver jag? Antalet sessioner du behöver beror på dina individuella behov och mål. Jag rekommenderar minst 3ggr för att du ska kunna utvärdera. De flesta av mina kunder kommer regelbundet (ex varannan vecka eller en gång/mån) och fortsätter så tillsvidare. Ibland tar de ett uppehåll och fortsätter sen igen. Jag och mina kunder är flexibla och det är viktigt, för då följer vi livets naturliga gång.

6. Vad kostar coaching? Kostnaden för coaching är 650 kr/session. Du betalar efter samtalet och kan då välja swish eller faktura.

Min filosofi som coach

Känslohantering | Acceptans | Närvaro

Känslohantering:

Att förstå dina egna känslor, och hur de påverkar dig och andra, ger dig bl.a möjligheten att påverka hur du reagerar i olika situationer. Det stärker dig också i att bygga starka relationer.
 

Acceptans:

Att acceptera dig själv, både dina styrkor och svagheter, är avgörande för att bygga en stark självkänsla. Acceptans är motsatsen till att behöva förändra dig för att passa in.

Närvaro: 
Att vara i nuet gör att du släpper taget om ältande tankar och oro. Ju mer du hänger här desto lättare har du att tro på dig själv, följa din intuition och våga ta livsbeslut.

Coaching ska vara avslappnat men också så pass tryggt att du känner dig bekväm nog att prata om det du annars håller inom dig. Jag har tystnadsplikt.

frida-johansson-coach-visby-gotland-soulboss.png

Så här säger mina kunder..

Frida är en fantastisk coach som alla borde ta chansen att träffa. Hon hjälper mig att få klarhet i mina tankar samtidigt som hon också utmanar och bekräftar. Här finns inga rätt eller fel, inget krav på prestation utan bara fokus på känslor. Mina känslor. Ovant, lite läskigt men också så otroligt nyttigt, utvecklande och härligt!

Anna

Jag rekommenderar Frida alla dagar i veckan! Ödmjuk, varm och inkännande. Och rolig! Går alltid med lättare steg varm i hjärtat efter ett besök hos Frida.

My Maria

Sessionerna med Frida ger mig enormt med god energi, kraft och startar många tankar som jag har nytta av framöver.

Man

Samtalen ger mig tryggheten att tillåta alla känslor.

Kvinna

Frida är helt enkelt en superbra person att prata med! Hon har verkligen förmågan att sätta sig in i problem, se helheten, och leda en framåt.

Johan

Frida är ju helt fantastiskt lugn och väldigt förtroendeingivande

Roger

Genom coaching med Frida får jag perspektiv och utvecklas i den person jag är precis just nu.

Kvinna

Frida är fantastisk och hon är stabiliteten själv. Jag kan komma i alla tillstånd och jag kan säga vad som helst utan att bli dömd.

Kvinna

Från dagen jag vågade mig över tröskeln till samtalsrummet har jag vuxit enormt. Jag hade en sjukskrivning och en vårdnadstvist i bagaget och visste inte hur jag skulle gå vidare i mitt liv. Mina känslor hade tagit stopp och stelnat och jag hade inte mycket till självinsikt. Jag har lärt mig så mycket av Frida!

Kvinna

Oavsett vilka känslor det än är så är det skönt att få känna och reflektera kring dem på en trygg och lugn plats.

Kvinna

Med sin värme och sitt lugn får Frida samtalen till att kännas som att man pratar med en god vän, samtidigt som man får hjälp i att möta sina känslor.

Kvinna

Coaching med Frida är total acceptans av alla känslor. Att låta dem existera i min kropp utan att jag behöver agera på dem.

Kvinna

Fridas förmåga att hjälpa och låsa upp gammalt förflutet är helt otroligt grymt bra.

Andreas

Jag väljer coaching med Frida för att det är jäkligt skönt att bara få snacka av sig ibland.

Kvinna

Frida är en otroligt genuin person med förmågan att förstå. Hon har ett medryckande garv och en avslappnad inställning till livet och människan.

Kvinna

Jag valde coaching med Frida för att reda ut mig själv och träna på att känna mina känslor.

Kvinna

Därför är Soulboss coaching en bra lösning för dig

1. Hjälp att lossna
Få stöd i att släppa det som håller dig tillbaka. Vi identifierar hinder och frigör negativa tankar. Oavsett om det handlar om din tro om dig själv, osäkerhet inför framtiden eller något annat som tynger dig så är Soulboss en plats där du kan börja skapa frihet i ditt inre och låta ditt sanna jag få växa fram.

2. Stärka självförtroende & självkänsla

Här får du hjälp att stärka självkänslan och se på dig själv med nya ögon. Lär dig att tro på dig själv när det känns som att ingen annan gör det.

3. Stöd i att våga gå din egen väg

Hitta modet att bryta normer och ge dig själv utrymmet att vara den du verkligen är. Få stöd för att möta livets utmaningar utifrån en strakare grund.

 

4. Förbättra relationer och din kommunikation 

Upptäck hur du kan bygga starkare och mer meningsfulla relationer i både kärlek, vänskap och till familjen. Lär dig att vara öppen och ärlig, och våga skapa egna mallar för hur du vill att relationer faktiskt ska vara.

5. Stresshantering för inre balans

Upplev en trygg plats hos mig på Soulboss för att hantera stress och skapa en inre balans. Frigör dig från den tyngd som stress kan föra med sig och skapa en starkare grund som gör att du kan möta varje dag med mer klarhet och energi. 

bottom of page