top of page
photo-output.jpeg

Samtal som stärker inifrån & ut

Mina coaching hjälper dig komma i kontakt med dig själv så att du stärker din grundkänsla.

Jag erbjuder en trygg plats där du får bolla dina tankar, känslor och vardagens utmaningar samtidigt som du kan få slappna av.

Vi skrattar gärna och har en avslappnad energi tillsammans samtidigt som jag ger dig modet att öppna upp och våga möta dig själv på djupet - det är där du hittar din styrka, klarhet och trygghet.

Därför är Soulboss coaching en bra lösning för dig

1. Hjälp att lossna
Få stöd i att släppa det som håller dig tillbaka. Vi identifierar hinder och frigör negativa tankar. Oavsett om det handlar om din tro om dig själv, osäkerhet inför framtiden eller något annat som tynger dig så är Soulboss en plats där du kan börja skapa frihet i ditt inre och låta ditt sanna jag få växa fram.

2. Stärka självförtroende & självkänsla

Här får du hjälp att stärka självkänslan och se på dig själv med nya ögon. Lär dig att tro på dig själv när det känns som att ingen annan gör det.

3. Stöd i att våga gå din egen väg

Hitta modet att bryta normer och ge dig själv utrymmet att vara den du verkligen är. Få stöd för att möta livets utmaningar utifrån en strakare grund.

 

4. Förbättra relationer och din kommunikation 

Upptäck hur du kan bygga starkare och mer meningsfulla relationer i både kärlek, vänskap och till familjen. Lär dig att vara öppen och ärlig, och våga skapa egna mallar för hur du vill att relationer faktiskt ska vara.

5. Hitta en mer kärleksfull relation till din kropp

Coachingen hjälper dig att hitta ett lugn i kroppen. Vi fokuserar också på kroppspositivitet där du kan få träna på att uppskatta din kropp precis som den är. En positiv miljö för självacceptans och självutveckling.

6. Stresshantering för inre balans

Upplev en trygg plats hos mig på Soulboss för att hantera stress och skapa en inre balans. Frigör dig från den tyngd som stress kan föra med sig och skapa en starkare grund som gör att du kan möta varje dag med mer klarhet och energi. 

sånt du kanske undrar

Vi ses antingen på min mottagning i Visby eller online via Zoom.

Ett tips är att planera in lite egentid efteråt så att du kan få vara kvar i dig själv och hinna landa i allt. 

Soulboss coaching, 650kr för 60min.

Vad kunder säger

"Jag väljer coaching med Frida för att det är jäkligt skönt att bara få snacka av sig ibland."

bottom of page